Hogy érzed magad?
Egy kicsit szétcsúszva, nemrég fejeztük be a világkörüli turnét a bandámmal, és készülök a Glorious Excess (Die) kiállításomra Los Angelesben...szóval fáradt vagyok, de izgatott is.
Ha holnap reggel a világ bármelyik pontján ébredhetnél, akkor hol ébrednél és miért épp ott?
Otthon, és szeretnék egy burritot kapni. Európában és Ázsiában voltam majdnem 5 hétig turnézni, és ott alapvetően nincs mexikói kaja.
Ha elvesztenéd a kreativitásodat, akkor hogyan szeretnél élni?
Remélem sohasem következik be. A feleségem tudja: ha néhány napom kreatív munka nélkül tellik el, akkor őrült rémálmaim lesznek és álmatlanságban szenvedek.
Ha egy megüthetnél egy kortárs művészt, ki lenne az?
Ha nem tudsz semmi jót mondani, akkor ne mondj semmit... (ezt magára érti valószínűleg

Az első csókod érdemes volt arra, hogy dalt írj róla?
Legyen jó vagy rossz, szerintem mindenkié érdemes rá, nem? Ennek ellenére sosem írtam róla.
Mikor voltál igazán boldog?
Mostanában nagyon elragadtatott voltam, amikor befejeztem a könyvem a Glorious Excess Dies showhoz. Régebben mindig amikor a showról beszéltem úgy éreztem, hogy nem elég pártatlanul csináltam, vagy kifelejtettem valamit. A könyv végre összefoglalja a show ötleteit, amik időnként kissé komplikáltak.
Ne sajnálkozz emiatt, de tudsz konkrét példát?
Valószínűleg van egy pár, de egy se jut az eszembe most.
Milyen közös jellemvonásuk van a barátaidnak?
Feltételezm az, hogy egy csomó barátom nagyon magabiztos. Hajlanak arra, hogy a saját fejük után menjenek.

Ha evakuálni kéne a házadat vagy a stúdiódat, akkor mi lenne az egyetlen dolog, amit magaddal vinnél?
A laptopom. Bocsi, ha ez túl sablonos; ezen tartom a zenéimet és a rajzaimat, és képtelen lennék pótolni ezeket, ha elvesznének.
Életed legnagyobb szerelme?
A feleségem.
Mi a kedvenc bűnöd?
Turné közben Chester, Dave és én Texas Hold 'Em-et játszunk szó szerint minden második nap. Általában nem nagy pénzben játszunk, legtöbbször 20 dolcsi a beugró. Össze fogunk hozni egy jótékonysági póker tornát a Music For Relieffel együtt hamarosan.

Amikor elfújod a születésnapi tortán a gyertyákat akkor mit kívánsz?
Olyan dolgot, ami túl személyes a Juxtapoznak (vagy bárkinek) nyomtatásba hozni.
Ha a kedvenc filmed vagy TV showd egyik karakterét eljátszhatnád egy napra, akkor melyik lenne az?
Régebben imádtam a Knight Ridert. Mekkora lenne KITT-tet vezetni? Valójában néhány bandatársammal viccelődtünk azzal, hogy az autómat átalakítjuk KITTé, lefestjük feketére és a vörös fényt szerelünk az elejére. A legviccesebb az egészben, hogy az az autó egy Prius.

Hazudtál valaha?
Megpróbálom nem szokássá tenni.
Szerinted a látogatók megértik a munkáid szándékát?
Ez kemény; Úgy gondolom, hogy a "túl keveset" és a "túl sokat mondok el" határai között mozgok. Ha túl sokat mondok el, akkor úgy érzem, hogy a zenére ráerőszakolok egy jelentést és azzal elveszem a fanok verziójának lehetőségét. Mi van ha a fanok gondolnak valamit, és akkor te elmondod nekik, hogy nem úgy van az. Az szívás - Az szeretném inkább, hogy legyen a fejükben egy saját verziójuk. De ha túl keveset magyarázok el, akkor úgy érzem berezeltem és nem állok ki a kép valódi sztorija vagy inspirációja mögött. Talán túl soat aggódom!

Milyen erény nélkül nem tudnál élni?
Ez egy hatalmas kérdés; elég nehéz válaszolni. Mik az erények? Türelem, nagylelkűség, szüzesség, bátorság, erkölcs...nem tudom hogy mind-e. Azt hiszem a szüzességre nem lenne szükség.
Figyelsz arra, hogy mikor káromkodsz?
Abszolút. Egy csomó barátomnak van már gyereke, és nem én akarok az lenni, aki miatt káromkodnak anyuka és apuka előtt.
Mikor voltál a legbüszkébb?
Szerencsés vagyok, mert egy csomó kitüntetést kaptam, de a zenénkért kapott díjak jutnak legelőször eszembe. De nem igazán helyes büszkeséget érezni ezek miatt a díjak miatt, a legtöbb esetben beavatottak egy csoportja dönti ezeket el. A legjobb zene és művészet nem mindig az, ami díjat nyer. Szóval felteszem sokkal bszkébb vagyok valamire, ami egy direkt eredménye az én cselekedetemnek, mint pl. elvégezni a főiskolát. A suli befejezése után az agyam eldobtam a sok melóban.
Mit szeretnél, miért emlékezzenek rád az emberek?
Nem a rossz dolgok miatt remélhetőleg.
Hogyan szeretnél meghalni?
Utálok a véremet látni a kórházban, szóval remélhetőleg olyan módon, ami nem ezzel jár. Minden alkalommal amikor vért látok, émelygést kapok és hánynék. A fősulin elmentünk a USC egézségügyi központba és besétáltunk egy hullákkal teli szobába, de azoktól nem lettem rosszul valami oknál fogva. Viszont ha kiserken a vér a karomból, akkor attól teljesen rosszul leszek.
Szerkesztve Yippi Cola által: 2009 augusztus 27 - 16:31
Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó
Új válasz

Tetejére
MultiIdézés