A cselekmény a következő: az album illusztrációi művészi jellegű témák, és a srácokat a Dead By Sunriseból ellepi ez a fekete lepel, megpróbál elpusztítani minket, szóval olyan, mintha felszippantana ez a fekete jelenség. A videó ennek a reprezentációja és egyfajta kibővítése az illusztrációnak. Engem elnyelni ez a fekete jelenség, ugyanazt használjuk a videóban, amit az illusztrációnál is használtunk. Megpróbálom megállítani ezt belülről, míg a lepel pedig megpróbál megölni engem, de nem mondhatjátok el senkinek, hogy megpróbál megölni. A fekete lepelben benne van egy nőnek a képe is, ő bántott meg, ez a videóban történik meg, és a lepel az ő alakjából átváltozik az én arcommá. Még meg kell néznem néhány vágást, szóval nagyon izgatott vagyok, hogy hogyan is alakul át.
Kb. egy éve megjelentettét egy ruha kollekciót a Ve'cel márkával a nagyközönség számára, és azóta a visszajelzések a kollekcióval kapcsolatban nagyon pozitívak. Mik a céljaid a Ve'cellel, és mit remélsz, hol fog tartani egy év múlva?
Úgy hiszem, hogy ruhát tervezni elégé trükkös dolog. Mindenki azt nézi, hogy van egy ruha kollekciód és nem azt, hogy miért alapítottad a Ve'celt. A Vecelt a Club Tattoo kibővítése végett hoztuk létre. Csinálni akartunk egy Club tattoo ruha kollekciót, amit a boltjainkba vinnénk, és lenne egy első sorozat, de a sok rossz elhajtott tattoo designer miatt úgy döntöttünk, hogy nem Club tattoo sorozatként jelentetjük meg, hanem a vállalaton kívüli dologként, és ezt csináltuk meg a Ve'cellel. Szeretném, ha továbbra is különbözne a többitől a műfajban. Kis vállalat vagyunk, és amárkának köszönhetően próbáljuk meg felépíteni a hírnevet, nem pedig azzal a ténnyel, hogy én is benne vagyok.
Véleményed szerint mennyit fejlődött a Linkin park mióta megjelentettétek a Minutes To midnightot? Feltűnt akármilyen változás mióta összejöttetek ennek a lemez felvételének a ciklusában?
Szerintem mindig nyitottabbak vagyunk és jobban érdeklődünk aziránt, hogy megpróbáljuk azon dalok tekintetében előrébb lökni magunkat amiket csinálunk és az általunk használt hangzás tekintetében, és eközben fejlődtünk a legtöbbet.
Mi az, amit szeretnél véghez vinni a Linkin parkkal, amit egy szép napon szeretnél elérni zenészként?
Van pár dolog, ami zavar engem, amit valahogy nem értek, de szerintem ezek inkább általános zenei dolgok, és nem is tudom mennyire érvényesek. Ami a legjobban zavar a zenével kapcsolatban az, hogy a rajongók sokkal nyitottabbak legyenek. Egy olyan bandában lenni, mint a Linkin Park, ahol nem illünk semmilyen kategóriába, keringünk körbe-körbe és változó helyeken élünk, megvan rá a lehetőségóünk, hogy rengeteg showt adjunk egy csomó különböző bandával. Vannak ott bizonyos fanok, akik szeretik amit szeretnek, és minden mást utálnak. Ezt utálom. Nem mondom azt, hogy mindenki szeresse amit csinálok, de tisztelek mindenkit aki elég tökös ahhoz, hogy felálljon a színpadra és csinálja amit akar. Nagyobb nyitottságot szeretnék vagy legalább nagyobb toleranciát. Látok egy bandát akik a belüket is kidolgozzák, és mégsem kapják meg érte a kellő tiszteletet, ez pedig feldühít.
Elég régóta dolgozol a szóló projekteden. Példának okáért a Morning After dátuma visszanyúlik 2001-be. Mikortól kezdve beszélhetünk konkrétan Dead By Sunrise-ról, és mekkora kihívás volt, hogy a zene el ne avuljon?
Ez egy jó kérdés. 2006-ban kezdtük el az albumot készíteni. Szerintem azért mert én a grungeos rock hangzásból ugyanúgy merítettem, mint az alternatív pop hangzásból, amit összemixeltünk, és már megvolt az az ismerősnek hangzó érzés. Az elektronikus elemek hozzáadása a zenéhez felemelte az elavilt hangzásból. A jó dalok jó dalok amikor előjönnek, és ez az, amit megpróbálok észben tartani amikor dalt írok. Mindig ezt tartom szemelőtt. Még nem tudom hogy mennyire sikerült ezt elérnem, majd megtudjuk amikor az album kijön.
Néhány banda (Metallica, Iron Maiden, Aerosmith, stb.) úgy ünnepli meg az album megjelenésének évfordulóját, hogy az összes számot eljátszák az élő fellépés setlistjeként. Van valami tervetek a Hybrid Theory megjelenésének 10 éves évfordulójára 2010-re?
Soha többé nem fogunk játszani dalokat a Hybrid Theoryról. Ez a mi ajándékunk. Csak viccelek! *nevet* Szerintem nem gondolkoztunk ezen. Szerintem még fel se fogtuk, hogy 10 éve volt már. A következő lemezre koncentrálunk. Wow a Hybrid Theory 10 éves. Örület. Öregnek érzem magam ettől. (igazából még csak most októberben lesz 9 éve az album megjelenése -poci)
Nem olyan sok évvel ezelőtt számítógép ellenesnek tituláltad magad és azt mondtad nem szereted az internetet. Minden okod meg is van rá, hogy legyél elragadtatva a modern technológiától, lévén feltörték az emailed meg hasonlók. Ennek ellenére a feleséged és te is nagyon aktívak vagytok Twitteren mostanában, és meglepően nyitott vagy a magánéleteddel kapcsolatban. Mi késztetett a változásra, és milyen a kapcsolat közted és a rajongók között ezekben a napokban?
Van egy szeretem/utálom kapcsolatom a twitterrel. Nagyon idegesítőnek találom, de gyakran hasznos és szórakoztató. Magyon egyszerű kiírni. Valójában sohasem számítógépről twitterezek. Szóval nem igazán vagyok kocka. Valakinek aki egy bandában van értenie kellene ezekhez az eszközökhöz, amiket használunk. Én meg csak szólok valakinek, hogy kéne egy kis segítség, hogy felvegyem ezt, és kell valaki a géphez, aki tudja hogy kell használni a pro-toolst. Ez nevetséges. Gyerekkorom óta azt tanulom, hogy hogyan programozzak DOS-ban és jelenítsek meg egy négyzetet a képernyőn, az agyam egyszerűen felfogni ezt valamilyen oknál fogva. Nagyon bonyolult számomra felfedezni, hogy hogyan is működik egy számítógép. Valamennyire azért megy. Meg tudom nézni az e-mailjeimet, de nem túlzottan értek máshoz. Erre egyfelől kicsit büszke vagyok, másfelől meg komplett idiótának érzem magam miatta.
Szerkesztve Yippi Cola által: 2009 augusztus 26 - 16:21
Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó
Új válasz

Tetejére
MultiIdézés